Aurélie en Cyriel vallen in de prijzen

 

Afgelopen week mocht Karditsel de eerste en tweede prijs in de categorie gerijpte geitenkaas in ontvangst nemen. De prijs werd in Nürnberg uitgereikt door Biocaseus tijdens Biofach, de grootste biologische handelsbeurs van Europa. Een mooie erkenning na twee jaar hard werken en verfijnen.

Biocaseus is een tweejaarlijkse Internationale Wedstrijd voor Biologische kazen. Een onafhankelijke, internationale jury beoordeelde alle deelnemende kazen op geur, smaak, structuur, uiterlijk, kleur, gaten en textuur. Karditsel won binnen haar categorie met Aurélie de eerste plaats en met Cyriel de tweede plaats. Uitzonderlijk! Beide kazen werden beloond met een zeer hoge score.

Meester kaasmaker Giedo De Snijder neemt de 1ste en 2de prijs in ontvangst tijdens Biofach.

Meester kaasmaker Giedo De Snijder neemt de 1ste en 2de prijs in ontvangst tijdens Biofach.