Cheese Berlin

 
chees-berlin-2018.png

Op uitnodiging van Matthias Becker en Yule Seifert van Alte Milch waren we begin november te gast op Cheese Berlin, een jaarlijks event in Markthalle Neun dat kaasmakers van over de hele wereld in contact brengt met lokale en internationale kaasliefhebbers.

Kato

Kato

Op de kaasstand van Alte Milch vertoefden we dan ook in topgezelschap: kaasmakers uit Noord-Ierland, Duitsland en Italië. Fijne mensen met het (kaas)hart op de juiste plek. Ook Neal’s Yard Dairy uit Londen (UK) met Joe Schneider (een oude bekende) en Remeker uit Nederland stonden in de buurt. Echte kaaskarakters en kopstukken van het continentaal Real Cheese gebeuren.

Deugddoend was de lof die we kregen van kaasliefhebbers én kaascollega’s voor onze Kato en Aurélie. Fijn om te weten dat er ook internationaal erkenning is voor onze kazen en alle zorg en aandacht die we dagelijks besteden om het beste uit de geitenmelk van de boerderij in Lummen te halen.

Cheese Berlin, we zijn volgend jaar graag opnieuw van de partij!