Kato Wint Goud Op Fromagora 2019

 
 

Tot onze grote vreugde heeft ons Kato GOUD gewonnen op Fromagora 2019 in de Europese categorie fromages de chèvre fermiers à coagulation lactique. Fromagora is niet zomaar een wedstrijd, het is sinds 1977 dé Franse competitie voor Fromages de Chèvre Fermiers (boerderijgeitenkaas) die nu voor het eerst werd opengesteld voor Europese geitenkazen. 104 proevers beoordeelden dit jaar 268 geitenkazen, verdeeld in 22 categorieën, waaronder dus 2 categorieën voor Europese geitenkazen.

 
 
Kato wint goud op Fromagora 2019

Kato wint goud op Fromagora 2019

Kato, exclusief voor Kaasaffineurs Van Tricht

Kato, exclusief voor Kaasaffineurs Van Tricht

Voor wie haar nog niet kent, ons Kato is een uitzonderlijk smeuïg geotrichumkaasje dat tot stand kwam uit een samenwerking met kaasaffineurs Van Tricht en exclusief voor hen gemaakt wordt. Je herkent Kato aan haar asgrijze korstje met witte letter K.