Een verhaal op mensenmaat
Karditsel is een kaasmakerij met een verhaal op mensenmaat. De kaasmakerij ontstond in 2015 uit een fair samenwerkingsverband tussen twee ervaren kaasmakers en een geitenboerderij. Met grondstoffen uit een biologisch landbouwsysteem en met passie voor het kaasambacht creëren onze kaasmakers authentieke, rauwmelkse geitenkazen die wijd en zijd bekend staan voor hun hoogwaardige kwaliteit. Kazen voor mensen die op zoek zijn naar gezonde, eerlijke en smaakvolle voeding.
Kaasmakerij Karditsel
In maart 2015 gingen ervaren kaasmakers Magda Bauweleers en Giedo De Snijder van start met Kaasmakerij Karditsel. Trouw aan het traditionele kaasambacht verwerken onze kaasmakers de biologische geitenmelk van het Goerenhof handmatig tot rauwmelkse, zachte geitenkazen.
Maak kennis met ons team
-
Tom
Zaakvoerder Karditsel
-
Koen
Productie verantwoordelijke Karditsel & zaakvoerder boerderij
-
Liesbeth
Administratief medewerker
-
Pepijn
Kaasmaker
-
Shana
Kaasmaker
-
Michelle
Kaasmaker
-
Katrien
Kaasmaker
-
Marieke
Kaasmaker
-
Vanda
Kaasmaker
-
Inka
Kaasmaker
boerderij goerenhof
Het Goerenhof is een biologisch gecertificeerd melkgeitenbedrijf, gevestigd in Lummen en uitgebaat door Koen Vanroye. Hij werkt met oude veerassen, die hij mee probeert in stand te houden. Dat gebeurt in nauwe samenwerking met Steunpunt Levend Erfgoed.