Kaas verkoop op de boerderij

 

Als je kaas wil afhalen op de boerderij, bestel je best op voorhand. Nadat we je bestelling bevestigd hebben, kun je die op zaterdag tussen 10 en 12 uur komen afhalen in de kaasmakerij. Op die manier ben je er zeker van dat je niet voor niets naar de kaasmakerij komt en hoeven we je niet teleur te stellen. Hieronder lees je hoe we precies te werk gaan.

Stap voor stap

 

1 – bestelling

Geef je bestelling voor maandagavond (18 u.) door via mail (bestellingen@karditsel.be). Nadat we je bestelling bevestigd hebben, kun je die de zaterdag nadien tussen 10 en 12 uur komen afhalen in de kaasmakerij.

Op dit moment worden de volgende kazen niet gemaakt: Maurice, Rosalie, Mathilde, Paulette en Corneel. Alvast dank om daar rekening mee te houden bij het doorgeven van je bestelling.

2 – Bevestiging

Omdat niet alle kazen altijd voorradig zijn, laten we je op voorhand weten wat we van je bestelling kunnen leveren. Wacht dus eerst even onze bevestiging af, aub.

Verpakking Basiel & Virginie
Als je je eigen potje(s) meebrengt naar onze huisverkoop op zaterdag, belonen we je graag voor je engagement met een korting van 5 cent per stuk Basiel of Virginie. Zo zorgen we samen voor minder verpakkingsafval.

3 – Ophaling

  • Je kunt je bestelling ophalen in de inpakruimte helemaal vooraan in de kaasmakerij (eerste deur rechts). Ons adres is Goeslaerstraat 33 – Lummen (België).

  • Gelieve eerst even aan te bellen vooraleer je binnenkomt, zodat onze kaasmakers weten dat je er bent.

  • We laten slechts één klant tegelijk binnen. Kijk dus even door het raam of je al of niet binnen kunt.

  • Betalen kan via Payconiq of overschrijving.

  • Omdat we de voedselveiligheidsnormen strikt naleven is het betreden van de andere kaasruimtes niet toegestaan.