Karditsel blaast 7 kaarsen uit

Op 10 maart 2015 ging Karditsel van start en verwerkten Giedo en Magda de eerste geitenmelk van de nabijgelegen boerderij ‘t Goerenhof. Een moedig avontuur ging van start maar de beginperiode was allesbehalve eenvoudig. In afwachting van een mobiele melktank en later een vernuftig buizensysteem, moest de melk nog in emmers worden aangedragen. En naast het ontwikkelen van een eigen gamma aan kwaliteitskazen moest er ook nagedacht worden over het opbouwen van naamsbekendheid, het vinden van verkoopkanalen, het uitbouwen van een moderne kaasmakerij en het doorgeven van kennis aan een groeiend team van jonge kaasmakers.

Ondertussen staan we 7 jaar verder en kunnen we tevreden terugblikken. De kaasmakerij werd meermaals uitgebreid en verbouwd tot een modern bedrijf, we mogen rekenen op een gedreven en intussen ook ervaren team van kaasmakers, onze kazen worden over het hele land (en soms ver daarbuiten) aangeboden door onze ervaren groothandelaars en last but not least krijgen we geregeld enthousiaste reacties van klanten die onze biologische kazen erg graag lusten.

Maar daarmee is onze verhaal natuurlijk nog niet ten einde. Net als ieder jaar zal ook het achtste levensjaar van Karditsel weer veranderingen en uitdagingen met zich meebrengen. Daarover vertellen we je later meer … Nu heffen we eerst het glas op 7 jaar Karditsel! 🥂

Vorige
Vorige

Kom jij ons team versterken?

Volgende
Volgende

Aurélie in 7 stappen