Karditsel in ‘Fromages d'artisans en Belgique’

Excellence chevrière: dat is het verdict van meester affineur Julien Hazard en journalist Michel Verlinden in hun pas verschenen boek Fromages d'artisans en Belgique. Daarin bundelen ze de verhalen van 20 gepassioneerde, ambachtelijke kaasmakers (waaronder Kaasmakerij Karditsel) en hun buitengewone, Belgische kazen. Stuk voor stuk ambachtslieden met een passie voor rauwmelkse kwaliteitsproducten, mooi in beeld gebracht door fotograaf Alexandre Bibaut. Naast romige verhalen krijg je ook telkens recepten en tips voor bijpassende broden, wijnen en bieren. Een aanrader voor iedere kaasliefhebber!

Boek Fromages D'Artisans - Julien Hazard

Fromages d'artisans en Belgique (FR)
door Michel Verlinden, Julien Hazard en Alexandre Bibaut.

  • Afwerking: hardback

  • Aantal pagina's: 192

  • Afmetingen: 280x250

  • Verschijningsdatum: 24/10/2017

  • EAN: 9782390250227

  • Uitgever: RACINE

Vorige
Vorige

Chef Dominique Vreven kookt met Corneel

Volgende
Volgende

Erkenning van Handmade in Belgium