Kom jij ons team versterken?

Vacature bij Kaasmakerij Karditsel, een ambachtelijke kaasmakerij op mensenmaat in het Limburgse Lummen. Wij verwerken de rauwe biologische geitenmelk van onze boerderij tot smakelijke kleinoden die alom worden geprezen voor hun hoogwaardige kwaliteit en onderscheidend vermogen.

Het Karditsel team schept Aurélie geitenkaas

Dat resultaat verwezenlijken we met een klein team van vinnige en betrokken medewerkers die uitblinken in focus, constante zorg en aandacht voor detail. Daardoor is Karditsel ‘one of a kind’. Niet voor niets houden wij onze kaasactiviteit bewust kleinschalig. Het 100% handmatige karakter van onze productiewijze vormt de beste garantie voor onze gegeerde intrinsieke kwaliteit.

Ons team is flexibel, multi-inzetbaar en draagt uitermate zorg voor elkaar. Alleen samen halen we het beste uit onszelf en verzekeren we wekelijks de kwaliteit van de Karditsel kazen. Voldoening en fierheid vormen de oogst van onze dagelijkse arbeid en transpiratie.

Als jij meent uit hetzelfde Karditsel hout te zijn gesneden en op zoek bent naar een zinvolle job met meerwaarde, stel je dan meteen aan ons voor in een mail naar vacature@karditsel.be die duidelijk maakt wie je bent, waar je voor staat en wat je verwachtingen en vragen zijn over onze vacature. Wij kijken alvast met veel enthousiasme uit naar je mail!

Wil je graag een idee krijgen van de werkzaamheden in onze kaasmakerij? Bekijk dan deze blogposts.

Vorige
Vorige

Jobstudenten gezocht voor juli en augustus

Volgende
Volgende

Karditsel blaast 7 kaarsen uit