Jobstudenten gezocht voor juli en augustus

Jobstudenten maken een essentieel onderdeel uit van de werking van onze kaasmakerij. We zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde en leergierige jongeren vanaf 16 jaar die graag ambachtelijke kaas willen leren maken. Omdat het werk bij ons ook in het weekend blijft doorgaan, zoeken we zowel helpende handen voor de weekends als tijdens een drietal weekdagen tijdens de maanden juli én augustus.

± 20 à 25 uur / week

Concreet hebben we je hulp nodig op zaterdagen en zondagen van 8 uur tot 12u(30) en tijdens een drietal weekdagen (voornamelijk maandagen en dinsdagen) eveneens tot aan de middag. Soms kan het werk vroeger gedaan zijn maar tijdens weekdagen kunnen we je hulp soms ook in de namiddag gebruiken. Het is dus handig als je in de buurt van onze kaasmakerij in Lummen woont, zodat je zelfstandig en tijdig ter plaatse kan zijn. 

Fysiek en delicaat werk

Kaas maken is vrij fysiek werk en omvat taken zoals kazen scheppen, kazen draaien, afwassen en kaasruimtes kuisen. Het is delicaat werk en dus zijn we vooral op zoek naar studenten die zorgvuldig kunnen werken en mee kunnen waken over de kwaliteit van onze kazen. Aangezien we als kaasmakerij investeren in jouw opleiding, zoeken we vooral jongeren die de intentie hebben om een ruimere tijd bij ons te komen werken. We laten elke kandidaat eerst één of meerdere keren proefdraaien zodat beide partijen de kans hebben om het werk te evalueren.

Heb je interesse en wil je graag deel uitmaken van ons team?

Stuur ons dan een mail. Wil je graag een goed beeld krijgen van de werkzaamheden in onze kaasmakerij? Bekijk dan deze blogpost.

Vorige
Vorige

Een boek over echte kaas

Volgende
Volgende

Kom jij ons team versterken?