Header Corneel, Kaasmakerij Karditsel

Corneel is een vegetariër pur sang, een echte herbivoor. Zeevaarder in hart en nieren en als vrijbuiter van geen kleintje vervaard. Waar hij dat zuiders bloed heeft opgescharreld, mag Joost weten. Corneel is voor iedereen een buitenbeentje. Florence en Maurice doen er om begrijpelijke redenen liever het zwijgen toe. Elke familie heeft wel zo haar geheimen.

Over corneel

Corneel is zuiver gestremd met de werkzame bestanddelen uit de kardoenplant. (Lees hier meer over kardoen) Onze kardoenkaas voldoet aan een groeiende vraag naar eerlijk en duurzaam voedsel. Met zijn gemengde korstflora en karaktervolle smaak is Corneel een verrassende ‘grand cru de fromage’.


VOEDINGSWAARDEN

Wilt u onze productfiche met voedingswaarden inkijken? 
Contacteer ons en we sturen u een link naar onze downloadpagina


Wil je onze Corneel leren kennen?

eigenschappen

  • Gewicht: ± 400 gram
  • Formaat: 13,5 cm doorsnede en 2 cm hoog
  • Rijpingstijd: vier tot vijf weken
  • Laureaat van de Innovatie Award 2015 van de provincie Limburg voor de Land- en tuinbouw
  • Verkrijgbaar: vanaf juli tot in het late najaar
  • Halfzachte, gerijpte geitenkaas
  • Biologische hoevekaas, handgeschept
  • Rauwmelks (Lees meer over de voordelen van rauwmelkse kaas)
  • Gewassen korst
  • Uniek door zijn 100% plantaardige stremming met kardoen (Cynara cardunculus)
  • Handmatig gezouten
 

MAAK KENNIS MET ALLE LEDEN VAN de karditsel FAMILIE: